Autohuolto - Automajor, Järvenpää Nummenkylä

Autojen alustatekniikka on kehittynyt viimeisten vuosikymmenten aikana. Autonkorin jäykkyys ja alustan ominaisuuksien parantumisen johdosta, tukinivelet ja jarrujen osat joutuvat kovaan rasitukseen.

Lue lisää...

Korjaamomme käytössämme ovat nykyaikaiset diagnostiikka- ja vianhakujärjestelmät, jotka mahdollistavat mittauksen sekä diagnoosipistokkeen, että ohjainlaitteen kampaliittimen kautta.

Lue lisää...

Jakohihna on kuluva ja vaihdettavissa oleva osa, jonka vaihtoväli autossa on tavallisesti 50 000–160 000 kilometriä. Vaihtoväli on ilmoitettu auton huolto-ohjelman yhteydessä.

Lue lisää...

Teemme auton määräaikaiskatsastukseen liittyvien tarkastuskohteiden ennakkotarkastukset, jolloin ennen katsastusta viat, jotka johtaisivat auton hylkäämiseen tai jopa ajokieltoon katsastuksessa voidaan korjata ennakkoon.

Lue lisää...

Katsastuksen yhteydessä suoritetaan pakokaasumittaus bensamoottoreista. Mikäli auton pakokaasuihin vaikuttavaa tekniikkaa korjataan, tulee pakokaasujen mittaus myös suorittaa.

Lue lisää...

Asennuta meillä autoosi pohjolan olosuhteissa kehitetyt Kovil-vetokoukut.  Tarkka mitoitus ja suunnittelu takaavat sopivuuden sinun autoosi.

Lue lisää...

Ota yhteyttä

Osoite
Puurtajankatu 8 A 04440 Järvenpää
Puhelin
050 538 1248 tai
040 042 7248 (myös WhatsApp)
info@automajor.fi

Seuraa meitä Facebookissa